Arceringen

Arceringen

Arceringen

In een magazijn is het belangrijk dat er geen chaos ontstaat. Wanneer (afgewerkte) producten of grondstoffen zomaar op willekeurige plaatsen gedeponeerd zouden worden, vormt dit een mogelijk obstakel voor het productieproces of de efficiëntie op de werkvloer. Vermijd dit soort situaties door het productiegebouw te voorzien van arceringen.

Arceringen zijn vlakken die aangeven in welke zone er niets gestald mag worden. Deze vlakken worden aangebracht omdat het werkverkeer bij bezetting van bepaalde zone(s) verstoord kan worden, of omdat de veiligheid van de werknemers in gedrang kan komen. Correcte arceringen zorgen enerzijds voor een efficiënte werking en circulatie binnenin het gebouw, anderzijds waarborgen ze de veiligheid van werknemers en bezoekers op de werkvloer. In het geval dat er vaak met vloeistoffen gewerkt wordt binnen uw onderneming, voorziet Remotec de arceringen van een anti-slip coating die ongevallen moet helpen vermijden.

Er zijn verschillende mogelijkheden inzake kleur en type verf. Het type verf zal afhangen van de ondergrond en belasting door het dagelijks verkeer. Onze experts komen langs en bepalen op basis van hun ervaringen en uw site welke verf geschikt is voor uw productiegebouw. Naast het verftype kan de kleur een belangrijke rol spelen. Verschillende kleuren maken de structuur in het magazijn nog duidelijker, door een bepaalde kleur toe te kennen aan een segment wordt er een overzichtelijk geheel gecreëerd.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Arceringen voor elk type ondergrond

In sommige situaties is het onmogelijk om de bedrijvigheid op een bedrijfsterrein stil te leggen. Na jarenlang onderzoek kwamen we bij Remotec met een oplossing: UV-belijningDeze belijningstechniek maakt het mogelijk om razendsnel dekkende belijning aan te brengen die onmiddellijk na het aanbrengen uitgehard en belastbaar is. Bovendien is UV-belijning geurloos en dus uiterst geschikt voor voedings- en farmaceutische sectoren.

In andere situaties zijn traditionele belijningstechnieken geen optie. Denk maar aan vriescellen, (chemisch) bevuilde oppervlakten en koude zones. Dankzij onze GOBO-projectoren kunnen arceringen op eender welke ondergrond geprojecteerd worden, tot een diameter van 25 meter.

Contacteer vandaag nog onze adviseurs en zij komen vrijblijvend langs om te bepalen welke arceringen nodig zijn in uw onderneming.

De Remotec-expertise

Remotec is reeds 30 jaar een gevestigde waarde op het vlak van wegmarkeringen. Naast de arceringen hebben we ook de nodige expertise opgebouwd in het aanbrengen van fietspaden, parkeerplaatsen, laad- en loszones en nog veel meer. Indien u interesse heeft in nog andere soorten wegmarkeringen, klik dan hier.

Dankzij onze expertise weten we welke materialen het beste zijn voor welke ondergronden. Onze vakmensen brengen uw arceringen ook met de grootste zorg aan om u zo een kwalitatieve en duurzame oplossing aan te bieden.

De volgende stap

Wil u graag arceringen aan laten brengen op uw bedrijfsterrein? Neem dan zeker contact met ons op. We maken een afspraak met u zodat een van onze experts ter plaatse kan komen. Op deze manier kunnen we in samenspraak met u bekijken welke uw noden zijn. Dit ook om een correcte inschatting te maken van het soort ondergrond en welke andere stappen hieraan gevolgd moeten worden omtrent de voor- en nabehandeling.

Nadat een van onze experten bij u is langs geweest mag u binnen 24 uur van ons een vrijblijvende offerte ontvangen. Wil u graag ingaan op ons voorstel? Dan nemen we contact met u op om een gepast moment in te plannen om deze arceringen aan te brengen. Dit doen onze vakmensen met de grootste zorg maar ook zorgen we voor minimale hinder voor u en uw medewerkers.

Maak een vrijblijvende afspraak