Kademarkeringen

Kademarkeringen

Kademarkeringen

In het merendeel van de ondernemingen worden dagelijks producten geleverd of opgehaald. Of het nu gaat om grondstoffen of afgewerkte producten, het is belangrijk dat de leveranciers weten waar ze welke goederen moeten afhalen of leveren.

Kademarkeringen zorgen ervoor dat het verkeer van vrachtwagens naar uw onderneming op een efficiënte manier verloopt. De producten worden op de correcte plaats afgeleverd en de chauffeurs weten perfect waar ze moeten zijn. Vermijd verkeerschaos en verkeerd geleverde goederen in uw onderneming en kies voor goed zichtbare kademarkeringen.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Kademarkeringen in uw bedrijf?

Remotec combineert verschillende factoren om uw kademarkeringen nog overzichtelijker te maken. Zo zijn niet enkel het type verf en de kleur personaliseerbaar, ook wordt er heel vaak ondersteuning geboden door nummers of pictogrammen. Deze twee elementen zorgen ervoor dat discussies over lever- of losplaatsen volledig de wereld uitgeholpen worden.

Het type verf hangt af van de ondergrond waarop de kademarkeringen moeten aangebracht worden. Indien de grond dagelijks belast wordt door zware machines, zal er voor een ander verftype gekozen worden dan wanneer dit niet het geval is. Op die manier kunnen we de kwaliteit en levensduur zo lang mogelijk verzekeren. De kleur hangt af van uw noden en wensen. Wanneer er verschillende los- en laadzones zijn in uw onderneming, kan het praktisch zijn om naast nummering en pictogrammen te werken met uiteenlopende kleuren. Mocht dit niet het geval zijn, kunnen de markeringen aangepast worden aan de huisstijl van het bedrijf.

Boek vandaag nog een gratis analyse met één van onze adviseurs. Hij of zij stelt een verkeersplan op dat aansluit bij de noden van uw bedrijf, om de efficiëntie van de leveringen te optimaliseren.

indoor wegmarkering kademarkering laad- en loszone en wandelpad

De Remotec-expertise

Remotec heeft meer dan 30 jaar ervaring met binnen- en buitenbelijning. Kademarkeringen zijn een vast element in ons aanbod en worden bijna dagelijks geplaatst. Door te kiezen voor de kwalitatieve belijning en kademarkeringen van Remotec krijgt u niet enkel het ontwerp en de verf die u wenst.

De Remotec adviseurs beginnen steeds met een analyse ter plaatse. Zo kan u ons voorstel bijsturen totdat u uw perfecte resultaat krijgt. Op basis van hun analyse krijgt u binnen de 48u een vrijblijvende offerte.

Hierna worden de belijningen van uw kademarkeringen op een rustig moment geplaatst zodat uw bedrijf zo min mogelijk gestoord wordt. Onze ervaren belijningsexperts gaan snel en efficiënt te werk. We blijven altijd voor u bereikbaar met raad en daad over nazorg.

We staan er ook op om onze projecten volledig in eigen bedrijf te houden, zodat het eindresultaat voldoet aan de gekende Remotec kwaliteit.

De volgende stap

Nood aan kademarkeringen of andere belijning? Of heeft u een idee of project waar Remotec bij kan helpen? Onze experts bekijken graag met u uw plan. Ze zullen u met hun ervaring adviseren over de mogelijkheden en beste combinaties van verf, methode en eventuele anti-slip behandeling. De analyse en eerste prijsofferte is volledig gratis, dus aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Maak een vrijblijvende afspraak