UV-belijning

UV-belijning

UV-belijning

Op sommige plaatsen op uw bedrijfsterrein is er 7 op 7 bedrijvigheid. Dit maakt het niet eenvoudig om belijning aan te brengen op deze plaatsen. Remotec heeft hiervoor jarenlang onderzoek gedaan om een oplossing aan dit probleem te bieden. Dankzij onze UV-belijning is het voortaan mogelijk om een razendsnelle dekkende belijning aan te brengen die onmiddellijk na het aanbrengen volledig uitgehard en belastbaar is. U kan ook kiezen uit verschillende kleuren voor uw belijning.

In sommige sectoren, zoals de voedings- en farmaceutische sector, dienen belijningen geurloos te zijn. UV-belijning is volledig geurloos en de ideale belijning voor de voedings- en farmaceutische industrie.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom UV-belijning?

UV-belijning is een goede oplossing om op plaatsen waar het niet mogelijk is de productie stil te leggen toch belijning aan te brengen. Het is overal toepasbaar, zowel binnen als buiten, en bij temperaturen onder het vriespunt tot -28°C. Het is een goede oplossing voor openbare ruimtes, productiehallen en zelfs koel- en vriescellen.

De UV-belijning is ook 2 tot 3 keer slijtvaster dan traditionele belijning en het zorgt ook voor een forse tijdwinst. Na het aanbrengen van de belijning is hij onmiddellijk terug mechanisch en chemisch belastbaar.

Het aanbrengen van deze belijning is volledig geurloos waardoor hij ook binnen de voorschriften omtrent voedselveiligheid valt. De belijning is perfect reinigbaar en geurloos. Op deze manier is het een goede oplossing voor ieder bedrijf, in elke sector.