Full UV-belijning

Full UV-belijning

Full UV-belijning

Op sommige plaatsen op uw bedrijfsterrein is er 7 op 7 bedrijvigheid. Dit maakt het niet eenvoudig om belijning aan te brengen op deze plaatsen. Remotec heeft hiervoor jarenlang onderzoek gedaan om een oplossing aan dit probleem te bieden. Dankzij onze UV-belijning is het voortaan mogelijk om een razendsnelle dekkende belijning aan te brengen die onmiddellijk na het aanbrengen volledig uitgehard en belastbaar is. U kan ook kiezen uit verschillende kleuren voor uw belijning.

In sommige sectoren, zoals de voedings- en farmaceutische sector, dienen belijningen geurloos te zijn. UV-belijning is volledig geurloos en de ideale belijning voor de voedings- en farmaceutische industrie.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom UV-belijning?

UV-belijning is een goede oplossing om op plaatsen waar het niet mogelijk is de productie stil te leggen toch belijning aan te brengen. Het is overal toepasbaar, zowel binnen als buiten, en bij temperaturen onder het vriespunt tot -28°C. Het is een goede oplossing voor openbare ruimtes, productiehallen en zelfs koel- en vriescellen.

De UV-belijning is ook 2 tot 3 keer slijtvaster dan traditionele belijning en het zorgt ook voor een forse tijdwinst. Na het aanbrengen van de belijning is hij onmiddellijk terug mechanisch en chemisch belastbaar.

Het aanbrengen van deze belijning is volledig geurloos waardoor hij ook binnen de voorschriften omtrent voedselveiligheid valt. De belijning is perfect reinigbaar en geurloos. Op deze manier is het een goede oplossing voor ieder bedrijf, in elke sector.

De Remotec-expertise

Remotec is al meer dan 30 jaar expert in het aanbrengen van allerhande soorten belijningen en het bevorderen van de veiligheid voor bedrijven. Dankzij onze vakmensen en het streven naar nieuwe en innovatieve oplossingen zijn we erin geslaagd deze UV-belijning te ontwikkelen.

Dankzij onze in-house productie kunnen we ook steeds de beste producten en afwerkingen garanderen voor al onze producten.

De volgende stap

Wenst u UV-belijning op uw bedrijfsterrein te laten plaatsen? Neem dan zeker contact met ons op. Een van onze experten komt ter plaatse om een analyse te maken van de situatie en de ondergrond. Op deze manier kunnen we u het beste advies geven. Na ons bezoek ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Voor het aanbrengen van de UV belijning maken we ook een afspraak om zo de hinder op de werkvloer te beperken. Onze mensen voeren de belijning met de grootste zorg uit om zo een perfect resultaat te garanderen en u een langdurige oplossing te garanderen.

Maak een vrijblijvende afspraak